maandag 6 maart 2017

Stoffen Spektakel

Zondagmiddag met een zonnetje op de fiets gestapt.... naar het stoffen spektakel!  Gezellig druk en veel moois te bekijken en te voelen... lapjes moeten altijd even geaaid worden toch?
D'r wilden ook wat lapjes mee naar huis...Ach toe maar, er is nog ruimte in de kast...
Hier een mooie jacquard tricot en een stretch katoen gekocht:
Links ligt de stretch katoen, 1,5 m , dat wordt een jurkje! en rechts de jacquard tricot, 2,5 m... daar past vast wel een rok en shirt uit!

Bij een andere kraam hing een simpel zomerjurkje als voorbeeld... hetzelfde stofje gekocht samen met het tijdschrift waar het patroon in stond... model 1711
Voor onze komende vakantie wil ik nog een setje van rok en blouse/shirt maken... lekker luchtig en handiger dan een jurkje als je met een moneybelt moet lopen... Laat er in deze MyImage zo'n setje staan! Model 1716 en 1717...  Bij weer een andere kraam lag een zomerse viscose.... heel geschikt voor die modeleen. Voor maar 2,50 per meter was hij van mij!:
En dan op het laatst ook nog twee mooie tricot coupons gevonden bij een kraam die ook op de dinsdagmarkt in Eindhoven staat (bij de ingang van de C&A).  Twee lappen voor 10 euro...
Een geslaagde middag!
De zon was jammer genoeg weer weg... door de stromende regen naar huis gefietst maar deze buit maakt alles goed!
Ondertussen hangt alles al gewassen aan de lijn en kan ik morgen al de eerste patronen knippen!

1 opmerking:

Ineke zei

Wat een prachtige lapjes, leuk om van alles nieuws te maken voor de warmere dagen.
Groetjes, Ineke