woensdag 20 december 2017

Creatief wandelen...

Nou ja, eerst wandelen en daarna creatief bezig zijn... Maandagochtend was het mooi rustig wandelweer. We hebben ons gebruikelijke rondje gelopen.

Daarna zijn we bij mij thuis met de Silhouette Cameo aan de slag gegaan.   restantjes kunnen met wat creatief zijn ook nog best gesneden worden... glitterflex is te mooi om weg te gooien...

Ons plan... Foute kersttruien maken! De rest van de familie was bij geen van ons beiden erg enthousiast over dit plan... We hebben ons dus maar beperkt tot twee foute kerst vesten! Twee overgebleven rode sweaters (met een oud en dus niet meer bruikbaar logo)verknipt ... boorden eraf en voorpand doormidden en daarna binnenstebuiten gebruikt... We waren goed op dreef!
Passen en meten... daarna naar A. toe want daar staat de pers...
Ja, wij lopen er mooi bij met de kerst!
Hier showt A. haar vest...

En dit is de mijne geworden:

De randen nog afwerken en dan zijn we er klaar voor! 
We hadden de smaak te pakken en gingen ook nog voor een iets stijlvoller project...
Nieuwe kerstkussentjes!  De kerstman komt uit de silhouette store ( santa's sleigh #23870) en de andere patronen zijn allemaal gratis bestanden van lovesvg.com

2 opmerkingen:

Ineke zei

Oh oh, wat een mooie "foute"truien!
Fijne feestdagen

Anoniem zei

Heerlijk Maya zo'n fout kerstvest. Ik heb voor dit jaar ook zo'n heerlijke foute trui gekocht. Doe hem tijdens de Kerstdagen aan en daarna wordt het een shirt om in te slapen.
Fijne Kerstdagen en een goed en creatief 2018.
Groetjes Lenny