zaterdag 26 mei 2018

(half) Weekmenu

Lekker en ook best gezond.... wij weten wat we de komende dagen gaan eten! 
Vanavond gaan we voor asperges. In het seizoen eten we die toch minstens een keer in de week! Heerlijk!... en dan natuurlijk ook meteen soep trekken van de schillen en eindstukjes, dat blijft smullen! (hier: https://madebyellen.com/aspergesoep-maken-van-de-schillen/ staat een leuk recept, ik hou het trouwens meestal bij een heldere bouillon .... iets gunstiger voor de calorieën)

Dit is het recept wat ik vanavond wil gaan maken: https://www.volkskrant.nl/mensen/asperges-met-zalm-uit-de-oven~b8cf54e2/

Zondag wordt het Pangasius met kriel, wortel en sinaasappel, een recept uit de allerhande: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1187635/pangasius-met-kriel-wortel-en-sinaasappel

Maandag worden het gevulde courgettes met couscous en amandelen, ook uit de allerhande: https://www.ah.nl/allerhande/recept/R-R1186124/gevulde-courgettes-met-couscous-en-amandelen

en dinsdag  geroerbakte venkel met garnalen uit de boodschappen: https://www.boodschappen.nl/recept/geroerbakte-venkel-met-garnalen/

Klinkt dat lekker?


Geen opmerkingen: