woensdag 8 augustus 2018

Weekmenu

Vandaag was het lang niet meer zo heet als de afgelopen dagen. Prima weer om wat meer inkopen te doen en dan de komende dagen wat uitgebreider te koken...


Voor vanavond wordt het gevulde puntpaprika met puree van zoete aardappel, feta en olijven.  Het recept vind je hier.

Donderdag eten we een kabeljauwschotel met wokgroenten. Ook weer een recept uit de Boodschappen.

Vrijdag een recept wat vaker op het menu staat, Spinazierisotto met zalm. Recept is hier te vinden.

Zaterdag is nog open... misschien de restjes van afgelopen week of iets uit de diepvries...

Zondag hoop ik DH over te halen weer eens Moussaka te maken. Meestal gebruiken we dit vegetarische recept daarvoor.

Maandag eten we dan hopelijk nog een keer van de moussaka...

Dinsdag staan er Indiase krieltjes met spinazie, mangochutney en vegetarische worstjes op het programma. Het oorspronkelijke recept gebruikt lamsworstjes...maar wij eten geen vlees!

Woensdag wordt het Pangasius met kriel, wortel en sinaasappel, een recept uit de allerhande.

en tot slot donderdag  Forel uit de oven met andijviestamppot, ook uit de allerhande.

Daarna zien we wel weer....

Ook de fruitschaal is trouwens weer goed gevuld...lekker!

Geen opmerkingen: