dinsdag 18 september 2012

Workshop en weggevertjes...

De eerste opdracht voor de workshop is meteen al een uitdagende.... er moet een stuk tekst geschreven worden en verwerkt worden op de eerste pagina....  Gelukkig staan er ook heel wat tips vermeld...  Morgen zal ik eens laten zien wat ik ervan gebrouwen heb ;-)

Bij het verzamelen van spulletjes voor de workshop (ik heb gewoon gewinkeld in eigen voorraad....) kwam ik nog het een en ander tegen wat al erg lang lag te verstoffen ... tijd om er hopelijk  iemand anders blij mee te maken!

Zie je wat leuks staan waar je wel wat mee wilt doen.... laat een reactie achter o.v.v. je keuze en natuurlijk ook een mailadres zodat ik je kan bereiken!

1: dun boek met applicatiemotieven en  ideeen voor sweatshirts


2: uitgeprinte patronen met mallen van paternoplaat ... zijn vergeven...
 3: Strijkletters ... zijn vergeven

4: strijkmotief  'kat' ... zijn vergeven5:  boekje met kinderpatronen ... zijn vergeven6:  Duitstalige uitgave met kinderpatronen .... zijn vergeven


4 opmerkingen:

Christina zei

Dit lijkt wel de grote schoonmaak. Waar zo'n cursus al niet goed voor is.

Marjolein Ztm zei

Hallo Maya,

Zo'n opruimactie moet ik eigenlijk ook eens doen. Maar niet om iets weg te geven, maar om alles eens (weer) netjes bij elkaar te krijgen. Je plukt er wel telkens wat tussenuit, maar opruimen is helaas niet mijn sterkste kant. Omdat er de afgelopen jaren aardig wat jong grut is bijgekomen in de familie ben ik wel geïnteresseerd in de boeken met kinderpatronen. Altijd leuk om er iets uit te maken.

Groetjes Marjolein uit Zoetermeer

Je kunt mij bereiken via eiffel13@ziggo.nl

joke zei

Ik ben gek op letters in alle soorten, dus ik zou heel graag die strijkletters willen.
Groet,
Joke

maya zei

Heb je ook een mailadres waar ik je kan bereiken Joke?